Witaj w serwisie youtubersi.pl! Serwis poświęcony jest Polskim youtuberom!
Na bieżąco synchronizujemy konta youtube, twitch, instagram polskich youtuberów, reklamujemy i promujemy youtuberów/streamerów w internecie oferujemy kompleksową obsługę w kodowaniu skryptów i wszelką pomoc w rozwoju.
Mamy już
filmów! nowe filmy już za chwilę! Dzięki naszej stronie będziesz na bieżąco!
VideoTesty to ponad 2500 Recenzji, Testów i Poradników z branży: IT, PC, a także RTV i AGD. Nie przegap nowego VideoNews, subskrybuj! Zachęcamy osoby zainteresowane do kontaktu z nami: http://www.videotesty.pl/info/Kontakt/

Statystyki kanału: VideoTesty
DataFilmówWyświetleńSubskrybcje
2017-12-18271657209748166948 ( 148)
2017-12-17271557151043166800 ( 115)
2017-12-16271457083789166685 ( 90)
2017-12-15271357042736166595 ( 113)
2017-12-14271256992928166482 ( 128)
2017-12-13271156944263166354 ( 115)
2017-12-12271056890313166239 ( 111)
2017-12-11270956840125166128 ( 180)
2017-12-10270756769013165948 ( 93)
2017-12-09270656711294165855 ( 101)


Xiaomi Mi A1 - #XiaomiLepsze Bez MIUI? Recenzja


Sprawdź Aktualną Cenę Xiaomi Mi A1 |► https://www.videotesty.pl/produkt/103760/xiaomi-mi-a1/
Sprawdź Aktualną Cenę Xiaomi Mi 5X |►
https://www.videotesty.pl/pp/fvmzakghwc/
Nakładki systemowe znacznie spowalniają działanie smartfonów, dlatego też seria Pixel, a wcześniej Nexus cieszą się sporą popularnością – posiadają one czystego Androida. W ramach projektu Android One powstał Xiaomi Mi A1, czyli Mi 5X bez nakładki MIUI!
SUBSKRYBUJ. Dziękujemy ► http://www.videotesty.pl/pp/YouTube/

▼▼▼Najlepsze Smartfony Pod Choinkę▼▼▼
TP-LINK NEFFOS X1 LITE|► https://www.videotesty.pl/pp/fsefndjbha/
XIAOMI REDMI 4X|► https://www.videotesty.pl/pp/zryriweovj/
XIAOMI REDMI NOTE 4|► https://www.videotesty.pl/pp/yvvdbcrkgk/
SAMSUNG GALAXY J5 2017|► https://www.videotesty.pl/pp/yqckbrhqhi/
MOTOROLA MOTO G5S|► https://www.videotesty.pl/pp/ustivqmcel/

Czytaj więcej na stronie |► https://www.videotesty.pl/recenzja/2046/xiaomi-mi-a1-xiaomilepsze-bez-miui/

▼▼▼ Zobacz Poradniki Świąteczne ▼▼▼
Świąteczny Ranking Polecanych Monitorów Dla Graczy|► https://youtu.be/XtbEOoRuBRs
Najciekawsze Gry Pod Choinkę 2017!|► https://youtu.be/8ZJEy78dmhQ
Świąteczny zestaw komputerowy dla Gracza! [Wirtualnik]|► https://youtu.be/fSxugDox9Ps
Kolejna Porcja Świątecznych Prezentów od Hykker |► https://www.videotesty.pl/news/5206/kolejna-porcja-swiatecznych-prezentow-od-hykker/
Świąteczny Ranking Najlepszych Słuchawek Dla Graczy
Komentarze:
VideoT**** #XiaomiLepsze bez MIUI?
K**** Pierwszy 💥
kami**** Wyglad podjebany od huawei p9 lite mini (mam p9 lite mini)
Adi Opa**** Ema
Kie**** siajomi lepsze
VideoT**** SUBSKRYBUJ. Dziękujemy ► http://www.videotesty.pl/pp/YouTube/
Sprawdź Aktualną Cenę Xiaomi Mi A1 |► https://www.videotesty.pl/produkt/103760/xiaomi-mi-a1/
▼▼▼ Zobacz Poradniki Świąteczne ▼▼▼
Świąteczny Ranking Polecanych Monitorów Dla Graczy|► https://youtu.be/XtbEOoRuBRs
Najciekawsze Gry Pod Choinkę 2017!|► https://youtu.be/8ZJEy78dmhQ
Świąteczny zestaw komputerowy dla Gracza! [Wirtualnik]|► https://youtu.be/fSxugDox9Ps
Kolejna Porcja Świątecznych Prezentów od Hykker |► https://www.videotesty.pl/news/5206/kolejna-porcja-swiatecznych-prezentow-od-hykker/
Świąteczny Ranking Najlepszych Słuchawek Dla Graczy🎧 |► https://youtu.be/9gVb81EQwFY
Świąteczny Ranking Polecanych Myszek Dla Graczy🖱 |► https://youtu.be/HvgApHQW0Nc
Jaki Smartfon do 1000 zł 📱| Poradnik Świąteczny 2017! 🎅|► https://youtu.be/jO-vS3t0gd8
Mic**** 1
Piotr Wali**** Posiadam xiaomi ale Redmi 4a i bardzo dobrze się narazie sprawuje
kamlus ka**** Kurcze czemu przesłona taka duża mogła być f1.7 a nie f2.2 moglo być .#xiaomibetter