Witaj w serwisie youtubersi.pl! Serwis poświęcony jest Polskim youtuberom!
Na bieżąco synchronizujemy konta youtube, twitch, instagram polskich youtuberów, reklamujemy i promujemy youtuberów/streamerów w internecie oferujemy kompleksową obsługę w kodowaniu skryptów i wszelką pomoc w rozwoju.
Mamy już
filmów! nowe filmy już za chwilę! Dzięki naszej stronie będziesz na bieżąco!
Mobzilla to testy najnowszych i najciekawszych smartfonów na rynku. W kolejnych odcinkach Paweł Warzecha prześwietla najnowsze pozycje z cenników operatorów i ocenia, czy warto je kupić. W Mobzilli usłyszysz tylko szczere opinie- bez niezrozumiałych terminów, zbyt szczegółowych specyfikacji, bez lukrowania i słodzenia. Recenzje Pawła można oglądać nieprzerwanie od sierpnia 2010 roku.

Statystyki kanału: Mobzilla
DataFilmówWyświetleńSubskrybcje
2017-11-1846287899654290579 ( 116)
2017-11-1746287848236290463 ( 64)
2017-11-1646287789312290399 ( 330)
2017-11-1446287551378290069 ( 144)
2017-11-1346287476386289925 ( 199)
2017-11-1246287416907289726 ( 170)
2017-11-1146287353665289556 ( 277)
2017-11-0946287201143289279 ( 231)
2017-11-0846287109393289048 ( 269)
2017-11-0746286984104288779 ( 160)


Xiaomi Mijia M365 - elektryczna hulajnoga/skuter - recenzja, Mobzilla odc. 395

Są gadżety słabe, są dobre, i są te najlepsze. Do tych ostatnich należy hulajnoga elektryczna Xiaomi Mijia M365.
Aktualnę cenę skuteru możecie sprawdzić tu: https://goo.gl/GoXQpm
Gdybyście jednak woleli telefon, zapraszam do sklepu Play: http://bit.ly/telefony_w_Play

Test chłopaków z RootblogIT jest tu: http://bit.ly/RootblogIT

Zostaw lajka i daj suba! http://bit.ly/sub_mobzilla
Daj też suba Playowi! Play jest fajny :) http://bit.ly/sub_play

Zerknij też na fanpage'a Mobzilli - https://www.facebook.com/MobzillaShow
oraz na mojego Twittera - https://twitter.com/mobzillatv
a jeśli chcesz kupić fajny smartfon, możesz go wybrać wraz z ofertą w sieci Play - http://www.play.pl/telefony/Telefony_mnp
Komentarze:
wow! to waży tyle , co rower MTB na 26cali
Fan Wo Lel to niezle
Boruch Kazimie właśnie dziś psioczylem na telefony i powerbanki które mi nie zadziałały . jeśli coś kupować to produkty zwłaszcza telefony firmy Sony a nie jakieś inne .
Ędward Ąc Panowie mam iPhone SE czy jest na ios ta aplikacja ? W sensie aplikacja do korzystania z hulajnogi
sunsaa " sprzet jest swietnie wykonany ale rozklekotal sie na dziurch" ... super
FIlIP 41 Ta Hulajnoga waży dokładnie tyle co mój rower (jeśli kogoś to obchodzi)
dajmo W następnym odcinku - recenzja i test Jawy
radzio Jak zobaczyłem pralki Xiaomi wymiękłem...
Rafał Korm Ma ktoś aktualny link z kodem ? Bo ten coś nie działa.
Norbert Pe A palcuje się? XD
Katrin Mahl That's great! Almost as great as this group :D
facebook.com/groups/326747374417279/
Cheers guys
MrFilmo gumowa podstawa z dzyndzekami xD
ghosss Hamulec!!! Do regulacji. Wygina tarcze. Dokrecisz klocek od wewnątrz i będzie cacy
Loretai Mo 12,5kg prawie tyle co rower full mtb
Damian Stolińs Za 2k można kupić prawdziwy skuter z silnikiem i v maxem ok 60km/h
Tom McMo I to jest przyklad prawdziwego recenzenta. Na codzuen recenzuje smartfony ale nie ma problemu z tym aby recenzowac inne ,,gadżety, ,.Moglbys zrobić poradnik jak rzetelnie recenzowac .
co Czy jest różnica między Xiaomi Mi Scooter 2 i tym Xiaomi Mi M365?
Drivel_pl Elektryczne pojazdy miejsk Szkoda tylko, że nikt nie mówi o problemach z cłem, vatem na granicy, braku serwisu itd. Polecamy kupić drożej ale z realizacją w 24h, serwisem i bez obaw ze towar zostanie na granicy na Drivel.pl ;)
Romek Ande Beznadzeja
Mobzil EDIT: Z Chin przyszły dobre wieści: kodem wy365cn60 można zbić cenę do około 1180zł! :D Jak coś, link do sklepu jest tu: https://goo.gl/zXDZ5K :)
Jak podoba Wam się elektryczna hulajnoga od Xiaomi? :)
Zerknijcie też tu: http://bit.ly/2wXHAsd - mam 4 zwycięzców, którzy wygrali nagrody w konkursach i się po nie nie zgłaszają :P Może czeka na Was jakiś fajny fant...? :)