Witaj w serwisie youtubersi.pl! Serwis poświęcony jest Polskim youtuberom!
Na bieżąco synchronizujemy konta youtube, twitch, instagram polskich youtuberów, reklamujemy i promujemy youtuberów/streamerów w internecie oferujemy kompleksową obsługę w kodowaniu skryptów i wszelką pomoc w rozwoju.
Mamy już
filmów! nowe filmy już za chwilę! Dzięki naszej stronie będziesz na bieżąco!

Statystyki kanału: Mobzilla
Id.DataSubskrybcjeWyświetleniaFilmów
1 2017-09-20 04:09:0027890183265440451
2 2017-09-19 04:09:0027866583039787451
3 2017-09-18 04:09:0027839882964794451
4 2017-09-17 04:09:0027812582899733450
5 2017-09-16 04:09:0027787482820695450
6 2017-09-15 07:09:0027771182820695450
7 2017-09-14 13:09:0027756282736954450
8 2017-09-12 16:09:0027714582543117449
9 2017-09-11 12:09:0027694282481378449
10 2017-09-10 10:09:0027671482412847450
11 2017-09-09 09:09:0027655582310627450
12 2017-09-08 09:09:0027629382237654450
13 2017-09-07 10:09:0027596382152720448
14 2017-09-06 13:09:0027587382075490448
15 2017-09-05 09:09:0027570381956641447


Xiaomi Mijia M365 - elektryczna hulajnoga/skuter - recenzja, Mobzilla odc. 395

Są gadżety słabe, są dobre, i są te najlepsze. Do tych ostatnich należy hulajnoga elektryczna Xiaomi Mijia M365.
Aktualnę cenę skuteru możecie sprawdzić tu: https://goo.gl/GoXQpm
Gdybyście jednak woleli telefon, zapraszam do sklepu Play: http://bit.ly/telefony_w_Play

Test chłopaków z RootblogIT jest tu: http://bit.ly/RootblogIT

Zostaw lajka i daj suba! http://bit.ly/sub_mobzilla
Daj też suba Playowi! Play jest fajny :) http://bit.ly/sub_play

Zerknij też na fanpage'a Mobzilli - https://www.facebook.com/MobzillaShow
oraz na mojego Twittera - https://twitter.com/mobzillatv
a jeśli chcesz kupić fajny smartfon, możesz go wybrać wraz z ofertą w sieci Play - http://www.play.pl/telefony/Telefony_mnp
Komentarze:
Karmazynowy Jeleń Fajna zabawka :D
Magu Kiedy test inteligentnej klapy od xiaomi?
New PewDiePie 1:44 duże oczy Pawła
RuNiNi Pierwszy raz widzę takiego smartfona xD
Kamil Muroń Nawet nawet
Bacio Wilku Hujajnoga
adam. noszczynski Xiaomi czasem udostępnia wymianę baterii w niektórych smartfonach, ale samej baterii raczej nie można dostać, chodzi o BM45. Ktoś pomoże?
Paweł Madej czy jest możliwość przypięcia tego np. zapięciem rowerowym?
Alone Hulajnoga dla leniywych
xdevo Chętnie bym se nią do szkoły jeździł XD Super odcinek! Co lepsze mi 5 czy s7 chodzi o cenę!
ChawkeR iPhone X lepszy.
eSUBA94 Czemu tak długo ten odcinek był tworzony? Wrzuciłeś recenzje hulajnogi akurat jak za niedługo kończy się już sezon na tego typu pojazdy, czyli jak zamowimy teraz to dostaniemy dopiero w październiku/listopadzie gdzie jest już zimno.
Fajereek jakie to intro bylo dobre :D
Mikołaj Głowacz Czekam na test deski klozetowej
Bombobux Zrób recenzje xiaomi mi a1 jak już wyjdzie
adashg adashg Mam pytanie. Czy warto kupic dla zielonego czlowieka xiaomi mi6 ktory nie zna sie na tych wgrywaniach roznych rzeczy (wiecie oco chodzi)? #xiaomilepsze
Kacper Przekwas Jak będzie wyglądać żywotność akumulatorów po roku użytkowania?
aha aha Jaka rozdzielczość kół?
Rafał Rafał Mozilla najlepszy
Mobzilla Kod na dużą obniżkę ceny powinien się znaleźć, dorzucę go do opisu jak tylko go dostanę :)
Jak podoba Wam się elektryczna hulajnoga od Xiaomi? :)
Zerknijcie też tu: http://bit.ly/2wXHAsd - mam 4 zwycięzców, którzy wygrali nagrody w konkursach i się po nie nie zgłaszają :P Może czeka na Was jakiś fajny fant...? :)