Witaj w serwisie youtubersi.pl! Serwis poświęcony jest Polskim youtuberom!
Na bieżąco synchronizujemy konta youtube, twitch, instagram polskich youtuberów, reklamujemy i promujemy youtuberów/streamerów w internecie oferujemy kompleksową obsługę w kodowaniu skryptów i wszelką pomoc w rozwoju.
Mamy już
filmów! nowe filmy już za chwilę! Dzięki naszej stronie będziesz na bieżąco!

Statystyki kanału: Tylko Kino
DataFilmówWyświetleńSubskrybcje
2017-11-1836917622091118744 ( 81)
2017-11-1736817581230118663 ( 47)
2017-11-1636817569388118616 ( 91)
2017-11-1436817495392118525 ( 29)
2017-11-1336717448809118496 ( 76)
2017-11-1236717428953118420 ( 110)
2017-11-1136617419043118310 ( 11)
2017-11-1036517408803118299 ( 39)
2017-11-0936517397455118260 ( 42)
2017-11-0836517384919118218 ( 20)


Spider-Man: Homecoming - recenzja - TYLKO PREMIERY

Powiedzmy sobie szczerze, spiderman nigdy nie miał szczęścia do filmowych adaptacji, a każdy film z jego udziałem w tym czy też innym aspekcie niedomagał. Czy 'Spider-Man Homecoming' ma szansę przełamać tą złą passę? Przekonajmy się!

Odcinki specjalne programu do obejrzenia na platformie:
http://www.mediakraft.tv
iOS: https://itunes.apple.com/app/id1114389730
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=tv.nexx.android.mediakrafttv

Odwiedź nasz oficjalny sklep:
http://shop.mediakraft.tv/

TYLKO KINO to cykl recenzji filmowych, najnowszych informacji ze świata kina, wywiadów z twórcami i relacji z wydarzeń kinematografii.
Tworzony przez pasjonatów kina ukazuje rzetelną i kompleksową krytykę lub pochwałę polskich i zagranicznych ekranizacji.
Jeśli chcesz posłuchać o poziomie aktorstwa, jakości dialogów czy specyfice reżyserii, ten kanał jest właśnie dla Ciebie!

♣ ⟱ ♣

Ⓢ Subskrybuj nasz kanał: https://www.youtube.com/totylkokino
ⓕ Polub nasz fanpage: http://www.facebook.com/tylkokino

♣ ⟱ ♣

Sprawdź nasze PLAYLISTY:

TYLKO Premiery http://goo.gl/rfLKb7
TRAILERY http://goo.gl/lIcZH1

♣ ⟱ ♣
---
http://www.mediakraft.tv
https://www.facebook.com/Mediakrafttv
https://instagram.com/mediakraft.tv
https://twitter.com/mediakraftpl
https://www.youtube.com/user/Mediakraftpolska

Film wyprodukowany przez:
Mediakraft PL Sp. z o.o.
ul. Nowy Świat 60/8, 00-357 Warszawa
Managing Directors: Levent Gültan, Ryan Socash
Mediakraft PL Sp. z o.o. is a subsidiary of Mediakraft Networks GmbH
Komentarze:
piter żołon Zrób recenzje Baby driver. Chce poznać twoje zdanie na temat tego filmu. Osobiście bardzo mi sie podobał
WestCompany Poe Byłem. Najlepsza część jaką widziałem xD a ty gruby cisza tam.
Marta Bia MEGA POLECAM... Uważam że poprzedni (tzn. Amazing Spider-Man z A.Garfield'em) jak i najnowszy (Homecoming z T.Holland'em) są po prostu świetne... luźniejsza atmosfera pokazująca typowe młodzieńcze życie i nie jedna scena która zaskakuje. Nic dodać, nic ująć... pozostaje tylko miło wspominać i nie raz wracać :)
toomek Film przeznaczony dla mlodej widowni. Nie jest zly ale dla mnie amazing spiderman byl lepszy ale kazdy ma swoje zdanie Pozdrawiam
Krzysztof Kłopoc ktury spader men tobi makgłajer jest aktorem i reserem
Martyna Chole A co możecie powiedzieć o polskim dubbingu. Bo waham się czy nie lepiej iść na napisy
THE Gam PORNO ! NAJLEPSZY MOMENT NED HA HA HAH
Filip Skowr Ja tam wole Spider Man z Maguirem owiele bardziej mi sie podobał był tak klimatyczny moim zdaniem i podoba mi sie wątek z pająkiem który go ugryzł a nie jakiś zbudowany miotacz sieci miom zdaniem jest to słabe
zero-zero-Śmier W całym MCU brakuje mi już tylko i wyłącznie jednej postaci:





GHOST RIDER
i z tego co wiem Marvel ma do niego prawa więc jest szansa, ale raczej prędzej serial, ale kurcze chciałbym zobaczyć Dr. Strange'a i Johny'ego Blaze'a na ekranie. To mógł by być element religijny tego uniwersum, ale nie sądzę by powstał, ale jeśli dali punishera to kto wie
Nikodem Lewandows Dla mnie 10/10 mega 😍 aż poszedłem drugi raz do kina
Hogan Mała ciekawostka, aktor grający Vaasa (tego psychola z Far Cry 3) pojawi się w filmie.

Spoiler:
Będzie w następnej części Skorpionem.
Damian Świd Powiem tak. Ja tylko czekam na Venoma z Tomem Hardym.
Marcos Immort W tym roku najlepszy film jaki miał do zaoferowania Marvel to Strażnicy Galaktyki vol.2 i raczej nic tego nie przebije, chyba?
rico rodrigu grubas z caly ciebie dakan
Moonlig Mój 8 letni brat na filmie w kinie zapytał się mnie głośnym tonem na całą salę: ,,co to jest porno" xD
Zapdos Gami PENIS PARKER E Ned co tu robisz eeee szukam porno
DrUks_Mast Mi sie nowy spidi podobał i to bardzo the anazing spiderman 1 i 2 miały tego czegoś a homecoming miał
Oliwia Helena Baranows mój tata był na spider-man i mówił że to głupie
PTAKU tylko amazing spider man
Dariusz Dar ogląda się całkiem przyjemnie ale po seansie odniosłem wrażenie że film został zrobiony na odpierdol