Witaj w serwisie youtubersi.pl! Serwis poświęcony jest Polskim youtuberom!
Na bieżąco synchronizujemy konta youtube, twitch, instagram polskich youtuberów, reklamujemy i promujemy youtuberów/streamerów w internecie oferujemy kompleksową obsługę w kodowaniu skryptów i wszelką pomoc w rozwoju.
Mamy już
filmów! nowe filmy już za chwilę! Dzięki naszej stronie będziesz na bieżąco!

Statystyki kanału: Tylko Kino
Id.DataSubskrybcjeWyświetleniaFilmów
1 2017-09-23 04:09:0011515816451271353
2 2017-09-22 04:09:0011474316418548353
3 2017-09-21 04:09:0011450716418548352
4 2017-09-20 04:09:0011422516379442352
5 2017-09-19 04:09:0011399116289108352
6 2017-09-18 04:09:0011381516242565352
7 2017-09-17 04:09:0011341116200173352
8 2017-09-16 04:09:0011319916167182352
9 2017-09-15 07:09:0011295516167182351
10 2017-09-14 13:09:0011276416130624351
11 2017-09-13 10:09:0011245016076125351
12 2017-09-12 05:09:0011224016042736350
13 2017-09-11 05:09:0011223316034051349
14 2017-09-10 12:09:0011219216024213349
15 2017-09-09 17:09:0011217216024213349


Spider-Man: Homecoming - recenzja - TYLKO PREMIERY

Powiedzmy sobie szczerze, spiderman nigdy nie miał szczęścia do filmowych adaptacji, a każdy film z jego udziałem w tym czy też innym aspekcie niedomagał. Czy 'Spider-Man Homecoming' ma szansę przełamać tą złą passę? Przekonajmy się!

Odcinki specjalne programu do obejrzenia na platformie:
http://www.mediakraft.tv
iOS: https://itunes.apple.com/app/id1114389730
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=tv.nexx.android.mediakrafttv

Odwiedź nasz oficjalny sklep:
http://shop.mediakraft.tv/

TYLKO KINO to cykl recenzji filmowych, najnowszych informacji ze świata kina, wywiadów z twórcami i relacji z wydarzeń kinematografii.
Tworzony przez pasjonatów kina ukazuje rzetelną i kompleksową krytykę lub pochwałę polskich i zagranicznych ekranizacji.
Jeśli chcesz posłuchać o poziomie aktorstwa, jakości dialogów czy specyfice reżyserii, ten kanał jest właśnie dla Ciebie!

♣ ⟱ ♣

Ⓢ Subskrybuj nasz kanał: https://www.youtube.com/totylkokino
ⓕ Polub nasz fanpage: http://www.facebook.com/tylkokino

♣ ⟱ ♣

Sprawdź nasze PLAYLISTY:

TYLKO Premiery http://goo.gl/rfLKb7
TRAILERY http://goo.gl/lIcZH1

♣ ⟱ ♣
---
http://www.mediakraft.tv
https://www.facebook.com/Mediakrafttv
https://instagram.com/mediakraft.tv
https://twitter.com/mediakraftpl
https://www.youtube.com/user/Mediakraftpolska

Film wyprodukowany przez:
Mediakraft PL Sp. z o.o.
ul. Nowy Świat 60/8, 00-357 Warszawa
Managing Directors: Levent Gültan, Ryan Socash
Mediakraft PL Sp. z o.o. is a subsidiary of Mediakraft Networks GmbH
Komentarze:
Radek Rak Szkoda że nie skończyli ostatniego cyklu. Bo Grafield fajnie grał.
Hexion Lego Recenzje Penis Parker
Shi Byłam na tym filmie wczoraj w kinie, moim zdaniem Marvel się spisał. Polecam obejrzeć, bo naprawdę warto!
piter żołondz Zrób recenzje Baby driver. Chce poznać twoje zdanie na temat tego filmu. Osobiście bardzo mi sie podobał
WestCompany Poeta Byłem. Najlepsza część jaką widziałem xD a ty gruby cisza tam.
Marta Biała MEGA POLECAM... Uważam że poprzedni (tzn. Amazing Spider-Man z A.Garfield'em) jak i najnowszy (Homecoming z T.Holland'em) są po prostu świetne... luźniejsza atmosfera pokazująca typowe młodzieńcze życie i nie jedna scena która zaskakuje. Nic dodać, nic ująć... pozostaje tylko miło wspominać i nie raz wracać :)
toomek32 Film przeznaczony dla mlodej widowni. Nie jest zly ale dla mnie amazing spiderman byl lepszy ale kazdy ma swoje zdanie Pozdrawiam
Adam Loboda Fajna recka ja oceniam na 8 gwiazdek za dobry humor w filmie ta gwiazdka więcej.
Krzysztof Kłopocki ktury spader men tobi makgłajer jest aktorem i reserem
Nikodem Lewandowski Dla mnie 10/10 mega 😍 aż poszedłem drugi raz do kina
Hoganps Mała ciekawostka, aktor grający Vaasa (tego psychola z Far Cry 3) pojawi się w filmie.

Spoiler:
Będzie w następnej części Skorpionem.
zero-zero-Śmierć W całym MCU brakuje mi już tylko i wyłącznie jednej postaci:





GHOST RIDER
i z tego co wiem Marvel ma do niego prawa więc jest szansa, ale raczej prędzej serial, ale kurcze chciałbym zobaczyć Dr. Strange'a i Johny'ego Blaze'a na ekranie. To mógł by być element religijny tego uniwersum, ale nie sądzę by powstał, ale jeśli dali punishera to kto wie
THE Gamer PORNO ! NAJLEPSZY MOMENT NED HA HA HAH
Martyna Cholewa A co możecie powiedzieć o polskim dubbingu. Bo waham się czy nie lepiej iść na napisy
Filip Skowron Ja tam wole Spider Man z Maguirem owiele bardziej mi sie podobał był tak klimatyczny moim zdaniem i podoba mi sie wątek z pająkiem który go ugryzł a nie jakiś zbudowany miotacz sieci miom zdaniem jest to słabe
Oliwia Baranowska mój tata był na spider-man i mówił że to głupie
Damian Świder Powiem tak. Ja tylko czekam na Venoma z Tomem Hardym.
Marcos Immortal W tym roku najlepszy film jaki miał do zaoferowania Marvel to Strażnicy Galaktyki vol.2 i raczej nic tego nie przebije, chyba?
rico rodriguez grubas z caly ciebie dakan
Moonlight Mój 8 letni brat na filmie w kinie zapytał się mnie głośnym tonem na całą salę: ,,co to jest porno" xD